Logo_v2.png

הסודות של גאורגיה

טיולי בוטיק לגאורגיה | אירוח קולינרי גאורגי
IMG-20190916-WA0043_edited.jpg

סדנת בישול גאורגי

בואו ללמוד את סודות המטבח הגאורגי

בואו לחוות את התרבות הגאורגית דרך האוכל, לשמוע סיפורים מרתקים וללמוד ממני את סודות המטבח הגאורגי.

מפגש מיוחד לקבוצות של עד 10 אנשים, אעביר סדנה להכנת חצ׳פורי אצ׳רולי ואימרולי. נלמד יחד גם להכין גלילות חצילים במחית קרם אגוזים, מאפה סיגר גאורגי עם אגוזים וקינמון וסלט סלק גאורגי. נטעם ונכיר גבינות ותבלינים גאורגיים וקצת מהסודות של גאורגיה...
לסיום נשב סביב שולחן ערוך במטעמים שהכנו, נשתה יין גאורגי ונרים כוסית "גאומרג׳וס" (לחיים!).

שמי ציפי, ילידת גאורגיה, מדריכת טיולי בוטיק לגאורגיה ומומחית בקולינריה גאורגית.


אני מזמינה אתכם ללמוד ממני את סודות המטבח הגאורגי האותנטי, טעמי נוף ילדותי- מאכלים ייחודים, טעמים עזים, וריחות משכרים.


ארוחה גאורגית היא חוויה מלאת צבע, טעם וריח, ארוחה שלא תישכח ותשאיר טעם של עוד.

zipi.jpg

תאריכי סדנאות הבישול הקרובות: 

3.6.2021
 

עלות: 300 ש״ח לאדם. 
* דמי רישום והבטחת מקום: 100 ש״ח.

* הסדנה מיועדת לקבוצות של 8-10 משתתפים.


משך הסדנה: 3-4 שעות. החל משעה 18:00
מיקום:  מארחת בביתי בגבעתיים, דירת פנטהאוז מרווחת עם מרפסת ירוקה.


 

מה נלמד להכין?​

 

  • חצ׳פורי אצ׳רולי -
    מאפה גאורגי מסורתי בצורת סירה, ממולא בתערובת גבינות גאורגיות וביצה. 

  • חצ׳פורי אימרולי -
    מאפה חצ׳פורי מסורתי, מטוגן וקריספי, במילוי שפע גבינות גאורגיות או גבינות ותרד.

  • סלט סלק גאורגי -
    סלט קביות סלק בתיבול גאורגי מיוחד, מעט כוסברה, אגוזי מלך טחונים בתיבול מעט פיקנטי. תוספת טעימה במיוחד!

  • גלילות חציל במלית קרם אגוזים - 
    מנת צד גאורגית נפלאה של חצילים מטוגנים במלית קרם אגוזים בתיבול גאורגי, מקושטים בזרעי רימון.

  • מאפה סיגר גאורגי - 
    מאפה סיגר עדין, במלית אגוזי מלך טחונים, קינמון וציפורן. מקושט באבקת סוכר.

 

להצטרפות, צרו קשר: 050-4864112

ציפי

 

להצטרפות, צרו קשר: 050-4864112

ציפי